Wat is DoMobility?

Ik stel me graag aan u voor.

DoMobility is uw adviseur op het gebied van Duurzame Mobiliteit en verkeer.

De drijfveren van DoMobility zijn het vergroten van mobiliteitsbewustzijn en het verder ontwikkelen van duurzame mobiliteit in Nederland.

  • Do staat voor Dominik van Lankeren: vanaf 2005 als allrounder werkzaam in het vakgebied Verkeerskunde. (Klik voor mijn Biografie en CV);
  • Do is Japans voor de weg: niet alleen het eindresultaat is van belang, maar juist ook de weg er naar toe. Zorgvuldigheid, openheid, toewijding, enthousiasme, professionaliteit en deskundigheid staat in mijn werk voorop;
  • To Do is Doen: luisteren naar de vraag van de opdrachtgever en deze op professionele wijze beantwoorden en uitvoeren.

Duurzame Mobiliteit
We gaan met zijn allen op weg naar een duurzamere toekomst, met daarin een kleinere afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Ook de wereld van verkeer en vervoer verandert snel. Elektrische auto’s zijn in opkomst en ook de rol van de fiets verandert sinds de introductie van de e-bike en de speedpedellec. Nog niet elke organisatie is hierop ingespeeld. DoMobility helpt overheden, organisaties en bedrijven op weg in de wereld van Duurzame Mobiliteit. (Meer informatie)

Verkeersadvies en Detachering
Heeft u een specifieke vraag op verkeersgebied? Bent u verwikkeld in een juridische procedure en heeft u behoefte aan ondersteuning bij het maken van het verweer en/of een getuige deskundige? Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig voor de uitvoering van werkzaamheden? DoMobility ondersteunt overheden, organisaties, bedrijven en particulieren op verkeerskundig gebied. (Meer informatie)

Is dit wat u zoekt? Aarzel niet en neem contact op voor vrijblijvende informatie en/of offerte.