DoMobility werkt aan bewonersaanpak Noordwest voor de Verkeersonderneming

DoMobility werkt in opdracht van de Verkeersonderneming aan het versterken van de bewonersaanpak Spitsmijden en Social Mobility in de regio Rotterdam Noordwest. DoMobility gaat samen met de betrokken gemeenten actief naar de bewoners toe om ze bekend te maken met initiatieven en hulpmiddelen op het gebied van Spitsmijden, waaronder de TurNN-app en de geld terugregeling bij aanschaf van een fiets of OV-abonnement.

Ook gaan we bewoners die om diverse redenen niet op de gewenste werkplek of bij familie en/of vrienden kunnen komen, proberen zo goed mogelijke te ondersteunen in hun reisbehoeften. Dit doen we enerzijds door goed te kijken naar de reisbehoeften en te onderzoeken waar nog mogelijkheden om de reis te maken ontbreken. Anderzijds gaan we actief en samen met deze bewoners kijken naar alternatieve reismogelijkheden. Zo hopen we mensen weer nieuwe kansen en mogelijkheden te bieden.

De opdracht duurt nog tot en met 31 december 2017.

No Comments

Post a Comment